站内公告:

缅甸小勐拉皇家国际☎183-0691-0900官网:www.hj8828.com QQ:189-797-964 公司位于缅甸东北部小勐拉(第四)特区,毗邻中国云南省西双版纳自治州打洛镇边境口岸。

7x24小时咨询热线:☎183-0691-0900
新闻资讯

当前位置:主页 > 新闻资讯 >

带你去这里挑选自己喜欢的石材吧!

2019/07/07  浏览次数:

<p >
Nelissen Bricks办公大楼
 
Nelissen Bricks / UAU Collectiv + Architectengroep PSK
 
来自兴处工作所的刻画:Nelissen Bricks名目由石材厂与采石场一齐产生,该采石场从1921年起便已存留。这家公司从一个小范畴的家眷企业赶快展开为新颖化的国际企业。赶快的减少为砖行业绝闭于先遣的弘愿,因此客户乞求安排一座高本能的兴办,十脚的产品都不妨博业地展示。而兴办师则经过三个别量来表白这一弘愿勃勃的构想。
 
Text description provided by the architects. Nelissen Bricks comprises a stone factory with adjacent quarry in operation since 1921. The company transformed from a small-scale family business into a modern international player. The rapid growth and the ambition to come forward as the absolute pioneer in the brick industry asked for a high-performance building in which all products can be displayed professionally. The ambitious trajectory is translated in an accumulation of 3 volumes into a complicated and innovative construction.
 
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
观念
 
兴办的一楼出现U字型,面向街道,标记取开敞。款待处和几个行政地区都树立于此。上层是平行四边形地区,中央有盛开空间。展览室地方的楼层环绕着盛开空间所安置,人们不妨在此进行参瞅。兴办的顶部依然保护U字型,个中树立有行政效劳地区和产业基地。兴办师将这三个圆盘错盛开置,室表里空间犹如混共在所有。
 
Concept
 
The ground floor has a U-shape that opens towards the street and thus symbolizes transparency for the visitors. Logically, the reception and several administrative posts find their place here. The higher level has the shape of a parallelogram with an open space in the middle. This level of the showroom makes it possible to organize a tour around the open space. The top floor will once again house administrative services in a U-shape that opens towards the industrial site. By positioning these three discs in a staggered way on top of each other, the interior and exterior space seem to merge.
 
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
综合体兴办是公司的生人刺,国际局面也表姑且其里面。在博物馆式的流线中,参瞅者创造砖块是一件艺术品,本来这在本质和假造世界中亦是如许。
 
The complex is the new business card of the company and the international image is also translated in the interior concept. In a museum-like tour, the visitor discovers the brick as an art object, and this both in the real and the virtual reality.
 
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
体验
 
企业的控制人憧憬新兴办不妨把乘客和行政人员的体验感摆在首位。在发端的安排过程中,兴办师开拓了基于十脚效劳和员工个别的筹备探究,展开了现有的处事场所,并在道习班中概括了百般筹备和不共的构想。这不不过这个名手段体系构造,也是百般功效的步调化展现。
 
Experience
 
The fourth generation of this family company wants experience to have a central position in the new building. Experience for visitors, but certainly also for its administrative employees. In the preliminary design process, a program study based on all services and individual employees was developed. Existing workplaces were evolved and in the workshops diverse scenarios were outlined. This resulted, in addition to an architectural accumulation, also in a programmatic accumulation of various functions.
 
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
因此,一层的里面效劳部分以盛开景瞅办公室的办法吞噬了核心地位,除了满脚盛开的特性,也具备了脚够的秘密,产生好像家庭的氛围。高本质的材料挨造了让家眷企业引认为傲的办公室。家庭氛围经过等待区的视频墙不妨登时吸引到参瞅者的眼球,此地从来访者引睹了十脚的员工。不共的人流在一楼得以辨别,比方兴办师博门为人们树立了款待处与咖啡角。
 
Thus, the internal services department on the ground floor receives a central place in the form oshef an open landscape office. Besides the open character there is also sufficient privacy and this in a homey atmosphere. High-quality materials help to create an office as the eye-catcher of which the family company is very proud. The family atmosphere also immediately catches the eye by means of the video wall in the waiting area. Here all employees are presented to the visitor. The various visitor flows are separated on the ground floor. There is, for instance, a separate entrance for drivers who are welcomed cordially at the reception with coffee corner.
 
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
一楼的安排室有着博物馆般的道路,除此之外,百般接洽场所也显得格外人情化。接洽室与处事间代替安置,便像壮阔的酒吧,产生了兴办中的沉要聚会场所。除了砖的触感,数字化的客户体验之旅也极简直验感。一款特其他运用步调得以开拓,人们以至不妨在安排室里展示本人最爱好的石头。除了这个运用步调,还有几个触摸屏,这使得在参瞅体验中断时,考察者不妨瞅到部分石材采用的大概。在180°的屏幕上,部分采用大概不妨在架构模型中展示,以完全可视化的办法再次爆发让人诧异的效验。
 
The showroom on the first floor is based on a museum-like route, but in addition to this, various options for consultation are created based on the type of conversation one wishes to have. Consultation boxes are alternated with a workshop area and also a spectacular bar that forms an important meeting place for Nelissen Bricks. Besides the tactile aspect of bricks, the experience is also stimulated by the digital customer experience journey. A special app was developed to go through the showroom and indicate favorite stones. In addition to the app there are also several touch screens, which makes that at the end of a visit to the Experience Room (Brickxperience), the visitor receives an overview of the personal stone selection. On a 180° screen this selection can be implemented in an architectural model in order to visualize the whole and to once again generate amazement.
 
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
顶层包含了时势部的办公室,这是一个有玻璃墙的盛开情况。通明度在体系构造和处事情况中都串演着沉要的角色。这些不共的办公室安排安逸,设有个人物品大概化妆的盛开式壁龛。其他,这一层还有二间更衣室。
 
The top floor houses the majority of the offices and this in an open atmosphere with glass walls. The transparency plays an important role, both in the architecture and in the work environment. The various offices are designed cozily with open niches for personal items or decoration. Furthermore, there are two dressing rooms on this floor.
 
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
戴你去此地采用本人爱好的石材吧!
兴办安排:Architectengroep PSK, UAU Collectiv
 
地方:比利时
 
典型:办公场所
 
首席兴办师:UAU collectiv - Massimo Pignanelli, Tom Latet & Anne Geerits, Architectengroep PSK - Guido Ieven, Ward Crabbé & Marc Verheylewegen
 
面积:2143.0 m2
 
名目年份:2017年
 
照片照相:Philippe van Gelooven
 
创造商:OWA
 
Architects: Architectengroep PSK, UAU Collectiv
 
Location: Lanaken, Belgium
 
Category: Office Buildings
 
Lead Architects: UAU collectiv - Massimo Pignanelli, Tom Latet & Anne Geerits, Architectengroep PSK - Guido Ieven, Ward Crabbé & Marc Verheylewegen
 
Area: 2143.0 m2
 
Project Year: 2017
 
Photographs: Philippe van Gelooven
 
Manufacturers: OWA
</p>

地址:小勐拉漫秀开发区电话:183-0691-0900手机:183-0691-0900

技术支持:皇家国际 ICP备案编号:ICP备3282541982号 统计代码放置

网站地图